BRÖLLOP


Jag vill vara med och skapa historia under er stora dag, när er kärlek blir ett. Jag vill ta bilder som fångar de där fantastiska minnena som ni aldrig vill glömma, både stora och små ögonblick. Jag vill helt enkelt hjälpa er att minnas er största dag i livet, föralltid.

Är du intresserad av att boka mig som bröllopsfotograf? Tveka inte att kontakta mig om du vill boka mig eller bara veta mer!

 

LILLA - 3 timmar

Det lilla bröllopspaketet passar perfekt för exempelvis porträttfotografering, vigsel och lite gratulationer/mingel.

9 500;-

 

MELLAN - 5 timmar

I mellanpaketet kan vi exempelvis få med vissa förberedelser, porträttfotografering, vigsel, gratulationer/mingel efter kyrkan samt porträtt med familj och vänner.

12 500;-

 

STORA - 8 timmar

I det stora paket kan vi fånga stora delar av bröllopsdagen. Exempelvis vissa förberedelser, porträttfotografering, vigsel,  gratulationer/mingel efter kyrkan, porträtt med vänner & familj samt middagen.

16 500;-

 

STORA PLUS - 10 timmar

I mitt största bröllopspaket kan vi tillsammans fånga hela denna dag!
Det här paketet är för dig som vill kunna minnas varenda sekund av er stora dag föralltid.
Allt från de nervösa förberedelserna på morgonen, porträttfotografering, vigsel, gratulationer/mingel, porträtt tillsammans med familj & vänner samt middagen och festen.

18 500;-

 


 

NI FÅR TA DEL AV ALLTING

Det som skiljer mig jämfört med många andra fotografer är att jag levererar alla bilder från dagen. Jag tycker att det är så viktigt att ni får ta del av allting från er bröllopsdag och inte gå miste om någonting. Man vill ju inte behöva välja bort några ögonblick, varken de allra vackraste självklara bilderna eller när moster Agda gjorde en rolig grimas. Jag tycker om spontana, naturliga bilder. Som fångar ögonblicket helt enkelt.
Efter fotograferingen gör jag endast en sållning på bilderna och tar bort de som ser likadana ut, någon blundar, är i oskärpa eller liknande. Det innefattar att ni garanteras minst 30 bilder/timman men oftast mer. 
 

PORTRÄTTFOTOGRAFERINGEN

Porträttfotograferingen kan ske både före eller efter vigseln, det bestämmer ni själva. Den sker utomhus på en vacker plats som passar er och där ni känner er bekväma. Men det är en fördel om solen inte står som allra starkast på himlen, då blir skuggorna som hårdast. Om så ändå är fallet är det viktigt att det finns många skuggplatser. Regnar det? Ingen fara, vi löser det också! Ett genomskinligt paraply är alltid fint, men det är också viktigt att vi har en reservplan vid mycket regn. En fin stor byggnad kanske? En gammal lada? Ett stort växthus? Helst inte kyrkan däremot då vi ändå kommer ta mycket bilder därifrån.
 

PLANERINGMÖTE

Innan bröllopsdagen träffas vi på ett (eller flera om det behövs) möten för att skräddarsy fotograferingen så att den passar just er. Här går vi igenom alla önskemål och planerar så mycket som möjligt samt skriver avtal.


REDIGERING OCH BILDLEVERANS

Vad gäller efterbehandligen och redigeringen av bilderna kommer jag lägga mest tid på porträttbilderna, resterande bilder levereras med lättare redigering såsom ljus/kontrast/färg/skärpa. Alla porträttbilder levereras i både färg och svartvitt, och resterande bilder i färg.
Alla bilder levereras högupplöst digitalt på USB efter senast 4 veckor.
 

KAN DU STANNA LÄNGRE?

Om det sen på plats visar sig att ni vill att jag stannar längre är det möjligt under förusättningar att jag har tid. Det kostar då 1 500kr/timma.Övrigt/villkor

Alla priser är inklusive moms.
Betalning sker via faktura i samband med leveransen av bilderna.
Jag reserverar mig för eventuella ändringar i denna prislista.
Räkna med resekostnad på 30kr/mil utanför Töreboda kommun. 

Matilda Engdahl Photography innehar F-skattsedel.

Facebook Instagram share