with a creative and positive mind.

Du har hamnat hos en driven och kreativ fotograf. Jag är bosatt i Töreboda mellan Vänern och Vättern och rör mig främst i Västra Götaland, men har inga problem med att röra mig länge bort om så är fallet.

Jag inriktar mig främst på arkitektur & interiör/exteriör och samarbetar mycket med mäklarbranschen. Jag jobbar också en hel del med företag inom det mesta vad gäller reklam och marknadsföring, och förutom det älskar jag även att fånga kärleken under bröllop.
Jag har ingen studio utan rör mig ute på fält. Antingen hos er, utomhus eller i en lokal vi anordnat. Jag jobbar mer än gärna med det fantastiska naturliga ljus vi har och tycker om minimalistiska, rena och ljusa bilder.

Fotografering har så länge jag minns varit ett brinnande intresse och mitt sätt att uttrycka mig på. Jag älskar att skapa med kameran. Så fort lagen tillät startade jag mitt företag som 18-åring 2014 och inriktade jag mig då främst på bröllop och porträtt. Men jag kom sedan snart i kontakt med mäklarbranschen via Husfoto i Sverige AB och började fotografera åt samarbetspartners som bland annat Fastighetsbyrån, Svensk Fastighetsförmedling och Skandiamäklarna. Mitt intresse för interiör, exteriör och arkitektur växte snabbt och jag specialicerade mig inom området. Idag har jag fotograferat över 1 000 bostäder och antalet fortsätter växa kraftigt. 

Men mitt intresse för att se människor framför kameran har aldrig försvunnit. Det är trots allt ingen hemlighet att jag älskar nya möten med människor, det finns inte mycket som inspirerar mig mer. Så att få berätta en historia om någon med ett fotografi, och verkligen fånga dess personlighet, det är svårslaget. Ni vet, bilder som talar.

Jag hoppas att du tycker om mina bilder och mitt sätt att fotografera. Tveka inte att höra av dig i så fall, det vore roligt att prata mer.
Missa inte heller att följa mig på Instagram för att se mer av mina bilder och vad jag har för mig på dagarna - tildaengdahl heter jag där.

 


Tills vidare ligger företaget vilande då jag är iväg på resande fot och utforskar världen med min kamera.

Missa inte att följa min resa på Instagram - tildaengdahl!

Facebook Instagram share